<style>.lazy{display:none}</style>Chesterfieldgesprek

Chesterfieldgesprek

Zeg eens eerlijk …

Strategie en beleid verliezen het nogal eens van de hectiek van alledag. Logisch, want waarschijnlijk zijn er talrijke prioriteiten die vechten om een plaatsje op jouw lijst.

Het gevolg: de strategie en aanverwante vraagstukken blijven nog wel eens (onbedoeld) liggen. Is dat een probleem?
Het is maar hoe je het bekijkt.

Heb je werkelijk nooit gedacht:
‘kan dat nou niet anders, beter, slimmer...?’

Tijd voor een Chesterfieldgesprek

Dromen ...
daar geloof ik in.

Dromen moet mogen, vind ik, want dromen zeggen iets over ambities, over waar je met de zaak naartoe wilt. Ik zou er graag wat regelmatiger met je over praten. Chesterfieldgesprekken noem ik zulke gesprekken. Een beproefde manier om van dromen de ultieme mogelijkheden te maken, stap voor stap, in het juiste tempo en met de juiste beslissingen. Doe ik al meer dan een decennium lang.
Dus leef je uit. Het kan. Makkelijk.

Hoe werkt het?

Kies je voor een Chesterfieldgesprek dan zet ik je regelmatig op de sofa, net als veel van mijn andere opdrachtgevers. Dat kan trouwens ook een relaxte stoel of zelfs een barkruk zijn. Het gaat om en plek waar jij je thuis voelt, maar nooit op jouw werkplek. Op een door jou gekozen plek praten we over strategie, beleid en slechts zo nu en dan over een ‘kort termijntje’.

HET IDEE IS SIMPEL

We stellen in overleg een gespreksplanning op, dus je weet precies welke data je vrij moet houden. Minimaal 5 dagen van tevoren stuur je mij een lijstje met je kopzorgen; je kunt dit ook een agendavoorstel noemen. Tijdens het gesprek vormen de vragen en antwoorden de basis zodat er antwoorden komen. Dit kan in de vorm van reflectie zijn, een robbertje sparren, een dozijn ideeën, een handvol vrije suggesties of een stevige vuist op tafel.

INFORMEREN EN INSPIREREN

Een chesterfield gesprek duurt zo’n 2 uur en is bedoeld om met jou op regelmatige basis te sparren, te informeren en te inspireren. Naderhand ontvang je een kort en bondig verslag dat iets zegt over het proces. Het resultaat? Je zult inzichten krijgen waardoor je betere keuzes kunt maken, meer bereiken in minder tijd en in no-time dichter bij de strategie blijven staan met alle voordelen van dien.

Je kunt me rechtstreeks bereiken op telefoonnummer 06-28419579 als je meer informatie wilt, vragen hebt of een afspraak wilt maken.

Klik hier om direct te bellen

Meteen doorpakken?

That’s the spirit!
Boek nu een vrijblijvende match call.

Tijdens de call maken we kennis en gaan we ontdekken of er een wederzijdse klik is en of ik jou en/of je team verder kan helpen.

Business is business en time is money.
Daarom controleer en bevestig ik iedere afspraak zelf.
Je ontvangt een bevestiging met details voor onze afspraak.

error: oeps