Er is meer wat we niet zien, dan wat we wel zien.

Sign

MIJN VISIE

Er is een verschil tussen kijken en zien.
Samen zie je meer en inzicht is de basis voor echte verandering. Wil je verder, mooier, beter, leuker en écht verschil maken? Dan kijk ik graag met je mee.

Hoe anderen mij omschrijven

Over Antal

“Hardop nadenken” en “oprechte gesprekken” over allerlei zakelijke en maatschappelijke vraagstukken. Antal is iemand die bij alles kritische vragen stelt, omdat het vaak beter, slimmer of mooier kan.

Naast kennis van zaken en ruime ervaring op het gebied van strategie, internationaal ondernemen en marketing heeft hij een hoog inlevingsvermogen, analyseert snel en kan complexe zaken snel inzichtelijk maken.

Jij staat centraal, want het begint bij jou, als persoon, als mens.
Tijdens het “Chesterfieldgespek” daagt hij jou uit om jezelf vaker vragen te stellen. Want niets is vanzelfsprekend.

Hi, ik ben Antal,
oprichter van Reflexions.

Ik geloof dat ondernemers en ondernemende werknemers meer uit zichzelf en hun bedrijf kunnen halen. Daarbij is de combinatie van inzicht, kennis en prettig samenwerken dé basis voor succes.

In samenwerking met andere zelfstandige specialisten bieden we daarom een unieke combinatie van advies, coaching, workshops en trainingen, allemaal gericht op nog beter resultaat.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Antal

3 manieren om met Antal samen te werken

Uitdagingen en kansen omzetten in succes

Consultancy

Advies en samen sparren. Door kennis en nieuwe inzichten te bieden, kom je als ondernemer snel tot meer en betere resultaten.

Coaching

Zelfinzicht, kennis en kunde gaan hand in hand. Als je begrijpt, voelt en ervaart hoe het werkt bereik je sneller en gemakkelijker je doel.

Training

Ik spreek liever van een leergang, want het begint pas ná de training. Van leren naar actie. Relevant, herkenbaar en praktisch toepasbaar.

Zo hebben anderen de samenwerking ervaren

Een greep uit de recensies

error: oeps